Servera medbiffenoch grönsaksröran. Blanda pastan med fraiche och pastakryddan. Strimla löken, paprikan, halvera tomaterna ochdela sockerärterna i mindre bitar
Servera Biff à la Lindström medstrimladisbergssallatoch stekt potatis. För att få det rätta resultatet bör färsen inte blandas förrän precis innan tillagningen, ochbiffarna ska göras stora - små biffar är alltid svårare att steka
Köttfärsbiffarmedcambozolagömmaoch god sås. Till detta recept (utgått från Matplatsen) har jag använt mig av lite av all den cambozolaost vi har i frysen och gjort biffar fyllda med just denna sorts ost
Rör i färs, ägg, rödbetor, ättiksgurka, kapris, salt och peppar, och forma färsen till biffar. Biffar. Skalaoch hacka löken och vänd ner i dressingen tillsammans med potatisen
Lammfärsbiffar. Jag har valt att servera biffarnamed en skummande päron sås. värm upp allting under kraftig vispning, då får du en fluffig och luftfylld skummande sås du skedar över biffarna vid servering
Salt och vitpeppar. Smält 1 msk smör i en kastrull och vispa ner 1 msk vetemjöl. Tillsätt rivet skal och saften från en halv citron, 2 dl havre fraiche, 1 dl vatten, salt och vitpeppar. Finhacka 1 fp dill ( 30g ) och lägg ner i kastrullen mot slutet 1 msk smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.