Gjorde pajen till Midsommar och den blev fantastiskt god och smälte i munnen. Jag hade kunnat äta upp hela själv, men det hade inte varit så snällt mot gästerna
Hacka lök och paprika och pressa vitlöken, fräs detta i smör. Bryn köttfärsen och krydda den. Dela chorizon på längden och skär sedan i skivor och bryn den sedan
Koka riset enligt anvisningar på paketet/påsen, dvs i 8-10 dl vattenoch 1 tsk salt i ca 20 minuter. Tillaga under tiden bearnaisesåsen,men uteslut margarinet/smöret och ta i lite extra mjölk, så att denblir lagom tunn, ca 1-2 dl extra
Kassler- och rislådaDu behöver500-800 gram kassler6 portioner kokt ris efter tycke och smak1 st purjolök1 st paprika3 dl matlagsningsgrädde1 dl majonäs2-3 dl sweet-chilisåsca 200 gram riven ost efter smakGör så härSätt ugnen på 225 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.