Benen sväller ofta lite efter ett benpass på grund av det ökade blodflödet till muskeln och många blir skrämda av att det känns "tight" att sätta på sig byxorna efter passet
1,2 dl (40g) havregryn (glutenfria om du är glutenintolerant). 1 dl (50g) bovetemjöl (eller rismjöl, dinkelmjöl, fullkornsmjöl, quinoamjöl). 1,5 tsk bakpulver. 1-2 tsk riven färsk ingefära. 1 msk sukrin gold. 1 dl mandelmjölk (eller valfri mjölk). 2 äggvitor (eller 1 stort ägg). 1. Sätt ugnen på 175 C. 120 kcal. 21,5 g kolhydrater. 1. Benspark 3x20 reps (5 snabba reps, 5 med 1 sekunds "kläm" i toppen, 5 snabba och 5 med kläm). Benpress 4x8+8+max (8 med fötterna medelbrett och högt på plattan, 8 med brett mellan fötterna som är lite utåtvridna, max reps med fötterna ihop och lågt på plattan) Jag lade på 140 kg. Sittande lårcurl 3x15 (5 snabba, 5 med 1 sekunds "kläm", 5 snabba). Jag använde 10 kg. Hip thrusts 3x10. 19. 18. 17. reps hela vägen ner till 1. Nu är det dags att planera lite inför årets första teamträff med Team Proteinbutikens utvecklingsteam 2014. 1,2 dl (40g) havregryn (glutenfria om du är glutenintolerant). 120 kcal. 21,5 g kolhydrater
Tre benpass igår. Tre benpass på en dag, optimalt. INGREDIENSER (2 små kakor eller 1 större)2 dl havregryn. 1. 1. 1 tsk bakpulver. 1 påse saffran. Börja med att sätta på ugnen på 170 grader. Ta därefter fram en ugnsform, jag använde två små springformar med en diameter på 10 cm, smörj kanterna och botten med kokosolja och häll sedan i smeten. Ställ in i ugnen och grädda i 16 minuter. INGREDIENSER (2 små kakor eller 1 större). 1. 1. 2 äggvitor 1 tsk bakpulver. 1 påse saffran
Nu ska jag sätta mig och beta av min uppgift inför Storytelling och lite senare ska jag iväg till gymmet för ett benpass, UberAWn vi skulle på ikväll har jag beslutat att skippa – ibland måste man påminna sig själv om att prioritera och för min del är det vila, lugn och ro som idag behövs
Körde ett benpass i förrgår och hade fortfarande ont i benen när jag vaknade imorse så de var skönt att få springa bort lite träningsvärk nu på eftermiddagen
Första dagen på lovet började jag med ett benpass på gymmet följt av en god lunch. 1 morot. 1 lök. 1 msk torkad timjan (eller andra kryddor). 1 vitlöksklyfta. 1 msk maizena (majsstärkelse). 1 ägg. 1 morot. 1 lök. 1 msk torkad timjan (eller andra kryddor). 1 vitlöksklyfta. 1 msk maizena (majsstärkelse). 1 ägg
Dagens vila från träningen känns nu av och suget efter morgondagens benpass börjar sakta växa. 1 msk olivolja. 1/2 granatäpple. Jag stekte upp grönkålen i två omgångar på grund av volymen, men återigen – när vätskan släpper blir det ca 1/3 kvar av grönkålen som du la i pannan. 1 msk olivolja. 2 fikon 1/2 granatäpple
Det var ungefär de tankarna som flög igenom min skalle igår under mitt benpass. Jag har fortfarande en halvskadad fot av någon mystisk anledning, förmodligen överbelastning eftersom det drabbat båda fötterna, och därför fick jag snällt avstå från alla de övningar som jag älskar under benpasset, alltså de övningar som lägger stort tryck på fötterna
Vilket fantastiskt underbart benpass som betades av igår. Som vanligt fasade jag något inför vad jag visste skulle komma när jag med tunga steg begav mig mot gymmet, känslan inför benpassen är alltid speciell, en skräckblandad förtjusning
Så fort jag orkar pallra mig upp ur soffan idag tänkte jag knata bort till gymmet för ett benpass och sedan har jag några avsnitt av The Bachelor att ta igen innan söndagsmiddagen hos mamma och pappa
Och gårdagens benpass gick bra. INGREDIENSER (1 portion, 2 köttbitar). 1/2 burk champinjoner i skivor. 1 dl kokosmjölk light. Sätt på ugnen på 190 grader, grillfunktion och när köttet sen är klart så lägg upp det på en ugnsform – häll över champinjonstuvningen och toppa sedan med några matskedar mager gratäng ost och ställ in i ugnen i ca 15 minuter. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * INGREDIENSER (1 portion, 2 köttbitar). 1/2 burk champinjoner i skivor. 1 dl kokosmjölk light
Eller godlunch, klockan börjar närma sig 12 – vilket för mig betyder lunchdags, prick klockan 12. Nu har jag mest satt klockan 12 för att om jag inte sätter upp en tidigast-tid för lunch så finns det en stor risk för att lunchen förtärs strax efter frukosten. Jag har nu sedan november haft en 5 split, tre benpass och två överkroppspass. Det här var helt tvärtemot hur jag la upp mina egna scheman där jag brukar ligga på reps mellan 6-12 med en 6 split, ben två dagar i veckan. 1/2 gul lök. 1 chili. 1/2 kruka färsk koriander. 1 avokado. Låt dem steka först på hög värme och dra sedan ner värmen och låta dem lilla i pannan i ca 15-20 minuter så du är helt säker på att de är genomstekta. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 6-12 med. 1/2 gul lök. 1 chili 1/2 kruka färsk koriander. 1 avokado körsbärstomater
Crunch med varm hallonsylt och kesokvarg (1 person). Så upp strax efter 7, kastade i mig förfrukost, på träningkläder, tog mig till gymmet som var ovanligt tomt, körde ett benpass med en hel del nya övningar, hem igen och så åt jag det som jag bloggar om i detta inlägg
Det är måndag igen och jag sitter as we speak och räknar ner minutrar tills jag får ge mig på lunchlådan som fint ligger och väntar innan veckans första benpass går av stapeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.