45 minuters
lunchpromenad är vad som ska betas av, och så var det med det. Min kropp har alltmer börjat vänja sig vid den stora mängden mat jag faktiskt äter, och den tackar mig gladeligen för det. Energin är bättre än bäst och träningspassen är, bortsett från nära döden upplevelser, smooth sailing. Att massproducera matlådor börjar till och med sitta, övning ger färdighet. När jag ändå stod där i köket och tillagade kyckling, sötpotatis och rotfrukter i överflöd så kunde jag lika gärna slänga ihop två saffrans kakor, det är väl trots allt jul snart. Ps. Jag noterade att jag pratade mer om julen i augusti än nu när det faktiskt närmar sig. Att leva i nuet var det ja.
Dessa är helt ljuvliga enligt mig som älskar allt som har med socker att göra. Vitchoklad. Går att förbereda och frysa in för att sedan plocka fram och då doppa i choklad och strö på krossade polkagrisar
Jag hade kunnat gjort det enkelt för mig och gjort saffranskladdkaka med mandelmassa och vitchoklad, men valde att istället prova på något nytt och därför blev det kort och gott en saffranskaka
Jag tycker saffran passar väldigt bra ihop medvitchoklad, men även med hallon och pistage. Jag älskar allt med saffran, det kanske jag har nämnt tidigare, så jag passar på att baka massor av bakverk med saffran i juletider
Börja därefter med den vitachoklad brownien. Börja med den mörka choklad brownien. Den här helgen tänkte jag avsluta på bästa sätt med en bit av denna ljuuuvliga brownie
Varm chokladmed skumtomtar och vitchoklad. I medchoklad och skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Här kommer en riktigt ljuvlig cheesecake med mascarpone och vitchoklad, toppad med ett lager kola. Servera den tillsammans med sommarens bär för att få till en syrlig kontrast
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.