Ett thai dessert som är super enkelt och gott är stickyrice i kokos med färsk mango plus kokoskräm. The post Stickyricemango appeared first on Thaimorsan
Ofta väldigt söta, geléiga och ibland hittar man bönor och majs blandat med glass, is och frukt. Den Malaysiska mangon är oslagbar men man kan ta annan frukt man gillar
Serveres med fersk mango i skiver og et godt dryss med sesamfrø og hakkede peanøtter. Med så stor tilgang til søt frukt som man har i Vietnam, har man ikke utviklet dessertmenyen noe videre
Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kladdig halvseg choklad med en salt "kolasurpise" i mitten och toppad med ett lager mjuk nougat. * Rör ner den grovt hackade chokladen, matolja och sirap i kastrullen tillsammans med det smälta smöret
Häll smeten i en form med avtagbar botten. Vänd ner rice crisp och fördela över kakan. Smält chokladen till toppingen över vattenbad tillsammans med smör och sirap
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.