IngredienserPortioner. 4 500 g torsk- eller koljafilé 2 tomater 4 stora kvistar färsk timjan smör salt vitpeppar Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Tillserveringdill, gräslök och persiljagräddfil. 300 g inlagdsill 8 mandelpotatisar 2 ägg 1 rödlök 1 msk orökt kaviar (t ex Ejderns smörgåskaviar) 125 g ansjovisfiléer, på burk 60 g smör
Tid. Alla kålsorter passar bra till rökt kött och broccoli är defintivtinget undantag. Här serverar vi den tillsammans med skinka, i en lensenaps- och dragongrädde
Ta ett bakplåtspapper per fisk. Placera fiskenmitt på papperet. Lägg på resterande ingredienser. Vikihop papperet så att det blir ett litet paket och lägg det på plåten med inviket neråt
Bred smör och senap på brödskivorna och lägg en korv snett över varje brödskiva. Vik samman brödskivornadiagonalt och fäst ihop hörnen med en tandpetare
Hetta upp ett par stekpannor, häll i olja och lägg ikapprockarna, ett par åt gången. Skala och finhacka löken och fräs den i hälften av smöret på låg värme så att den blir mjuk och gyllenbrun
Sen kväll på jobbet blev det och jag är helt slut, men innan jag skyndar ner i sängen tänkte jag i alla fall att ni skulle få ta del av denna goda Basilikatorsk, supergod och enkel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.