Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljessens och rör till sist i det smälta smöret
Idag fick jag besök av mina föräldrar och min syster. Jag hade ändå tänkt baka av några äpplen som inte var då goda att äta som de var, lite för mjöliga för vår smak
Den här pajen är godis och bakverk i ett. Och superenkel att göra, man behöver inte ens en ugn. Däremot en spis, för med hjälp av den trollar man så att det blir kola av den kondenserade mjölken
Lägg den oöppnade burken med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, fyll på allteftersom det kokar bort
Har på senaste tiden sett massa olika recept på den här pajen och velat testa en av dom. Pajen är väldigt väldigt god men också väldigt mättande så man orkar inte äta så stora mängder
Det var en banoffepaj som blev hur god som helst. Krossa daimen och strö den över banoffepajen. Receptet på pajen som jag gjorde till fars dag har efterfrågats på jobbet så jag tänkte att det är lika bra att lägga ut recpetet på bloggen
När jag vill bjuda på något vansinnigt gott utan att behöva lägga ner jättemycket energi på att få till bakverket så brukar det bli Banoffépaj här hemma
Men igår kände jag för något enkelt och då provade jag att göra en Banoffepaj. Efter att ha googlat på Banoffepaj så slängde jag bara ihop ingredienserna lite som jag tyckte verkade vettigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.