Pajdeg. Kavla ut degen och klä pajformen med den. Häll blandningen i det förgräddade pajskalet. Ta ut citronpajen och bred försiktigt marängsmeten över
För mig är det ett nödvändigt ont när man ska göra en paj, men man behöver något som ska hålla inne det som verkligen är gott i en paj, nämligen innehållet
Smörj fyra portionsformar eller en stor pajform med en liten klick smör. Ta ut pajen och låt svalna något innan servering med önskade tillbehör som förslagsvis vaniljsås eller vaniljglass
Lägg hälften av smuldegen i en pajform, 28 centimeter i diameter. Strö resten av smuldegen över fyllningen och grädda i cirka 25 minuter tills pajen är gyllenbrun
Äntligen har även jag provat att göra bananpaj. Pajdeg. Blanda ihop pajdegen, den ska bli ganska lös. Skiva snabbt ner bananerna i en pajform och fördela pajdegen ovanpå
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker luftigt. Blanda i mjöl och vaniljessens och rör till sist i det smälta smöret