Den här pajen är godis och bakverk i ett. Och superenkel att göra, man behöver inte ens en ugn. Däremot en spis, för med hjälp av den trollar man så att det blir kola av den kondenserade mjölken
Lägg den oöppnade burken med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, fyll på allteftersom det kokar bort
Har på senaste tiden sett massa olika recept på den här pajen och velat testa en av dom. Pajen är väldigt väldigt god men också väldigt mättande så man orkar inte äta så stora mängder
Det var en banoffepaj som blev hur god som helst. Krossa daimen och strö den över banoffepajen. Receptet på pajen som jag gjorde till fars dag har efterfrågats på jobbet så jag tänkte att det är lika bra att lägga ut recpetet på bloggen
När jag vill bjuda på något vansinnigt gott utan att behöva lägga ner jättemycket energi på att få till bakverket så brukar det bli Banoffépaj här hemma
Men igår kände jag för något enkelt och då provade jag att göra en Banoffepaj. Efter att ha googlat på Banoffepaj så slängde jag bara ihop ingredienserna lite som jag tyckte verkade vettigt
Tänk vad härligt det är med vår. Vitsippor och blåsippor blommar och här i södra Sverige har nu björkarna börjat slå ut och det börjar faktiskt bli grönt ute även på träden
Banoffepaj ( 8-10 pers )200 gr digestivekex 100 gr smält smör. Fyllning. 3 skivade bananer eller 220 gr hallon1 burk kondenserad mjölk ca 400 gram3 dl mellangrädde eller vispgrädde
Här kommer receptet på dom och det är samma recept som med en sån banoffepaj. Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Den här koladrömmen har figurerat överallt på sociala medier men jag har inte känt något större sug att göra den då den är som en banoffepaj vilket jag inte är så förtjust i
Banoffepaj är i sitt original en pajbotten på digestivekex, fyllning på karamelliserad mjölk och banan, slutligen toppas den med vispad grädde, skivad banan och gärna riven choklad
För att få visa upp denna fina present så har jag bakat en så kallad ”Banoffepaj”. Förra veckan hade jag en fin middag med mina före detta kollegor och snälla som de är så fick jag en fin present
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.