Banan- och persikarutor med jordgubbsglasyr
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl flytande margarin
  • 3 dl vatten
  • 7 ägg
  • 6 dl strösocker
  • 6 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 tsk banan arom
  • 1 tsk persika arom
  •  
  • Glasyr
  • 500 g mascarpone ost
  • 5 dl florsocker
  • 2 tsk jordgubbs arom
  • Alt. 2 msk jordgubbssaft konc.
  • 5-10 droppar röd hushållsfärg
  •  
  • Garnering
  • Chokladspån
  • Valfritt strössel
  • Valfri frukt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.