Smörgåstårtan görs i fyra lager. Lager nr 1. Hacka löken, tomaterna och paprikan och bryn detta. Häll över grädden och låt röran koka en stund, grädden ska kokas in i röran
Varmrätt. Ingredienser 1 pkt Hönökaka, 3 st250 g rökt skinka1 bit purjölök2-3 champinjoner200 g skinkost1 Creme Fraiche½ pkt körsbärstomater200 g riven ostsalt & peppar Gör såhär. Grädda på 225 grader i 20-30 minuter. 2-3 champinjoner
Gjorde varma mackor av ostplättarna med västerbottenost som var kvar. LCHF Varma mackor1 ägg125 g keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhusken nypa salt eller herbamare0,75 dl riven västerbottensostMixa allt med stavmixer och låt stå en liten stund, klicka ut i panna med smält smör. -Mama Skogly ♥ 1 ägg
Den VARMA smörgåstårtan. Torsdag har vi idag och då är det soppa som gäller. Jag älskar soppor men inte just ärtsoppa… Varför just ärtsoppa på torsdagar
Som ost- och nötälskare är det svårt att inte gilla det här. 1-2 dl blandade nötter, t. 2-3 msk flytande honung. Ställ in i ungen i ca 8-10 minuter tills nötterna fått färg och osten mjuknat. 1-2 dl blandade nötter, t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.