Vegetariskt

Vegetariskt

Oumph "ribs"

Oumph "ribs"

Ingredienser Portioner. 6-8 bufféportioner Marinad 1 riven vitlöksklyfta 1/2 dl ketchup 1/2 dl valfri senap 1/2 dl ljus sirap 1/2 dl japansk soja 1 msk riven ingefära 1 msk finrivet apelsinskal 1 tsk chilipulver 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Oumph 2 påsar frysta, tinade vegobitar (à 280 g, gärna oumph-filéer eller chunky bites) 2 msk rapsolja Lägg till i inköpslistan
Morots- och halloumibiffar

Morots- och halloumibiffar

Ingredienser Portioner. 8 st 250 g morötter 1 halloumiost (à 200 g) 2 ägg 3/4 dl ströbröd 1 tsk chiliflakes salt 1 krm svartpeppar olja Tillbehör bulgur sallad hummus Lägg till i inköpslistan
Ädelostgratinerad aubergine på quinoa- och granatäppelsallad

Ädelostgratinerad aubergine på quinoa- och granatäppelsallad

Ingredienser Ädelostgratinerad aubergine 1 st aubergine 0 olivolja 0 salt 1 förpackning ädelost 0 svartpeppar Quinoasallad 4 dl quinoa 1 ask babyspenat 1 st rödlök(ar) 2 krm svartpeppar 1 tsk salt 1 tsk vit balsamvinäger 1 förpackning gröna linser , kokta 0,5 dl olivolja 1 st citron(er) 1 kruka(or) persilja 1 tsk honung 1 st granatäpple(n) Övrigt 1 st bakplåtspapper Köp receptet Näringsvärde Kcal
Palak paneer med tomat och halloumi

Palak paneer med tomat och halloumi

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 2 tomater 2 msk riven ingefära 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 msk garam masala 390 g krossade tomater 1 dl vitt matlagningsvin 2 dl vispgrädde 1 grönsaksbuljongtärning 200 g spenat 400 g halloumiost 2 krm salt Lägg till i inköpslistan