Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Click to email (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Kraftig, pepprig ruccola tillsammansmed mild, syrlig yoghurt och rund, söt honung. Han fångar sedan prinsessans hjärta med sitt kraftiga yttre och sitt söta inre
Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. Finfördela smöret i mjölblandningen. Jag avnjöt mina klassiska scones med en kopp varm te till – så gott och bästa starten på helgen
Ta detförsiktigt, grädden får inte koka då kan den inte vispas upp senare. Den goda vårmiddagen förra helgen avslutades faktiskt med varsin liten, men naggande god efterrätt
Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Igår kväll var svågern här med sin tjej och deras lilla hund. Min söta lilla hjälpreda. Till efterrätt hade jag bakat vaniljcupcakes, också en sån där enkel men såååå god sak
Forma dem till avlånga limpor. Blanda sedan ner det i degvätskan. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna. Häll i olja, salt och nästan allt mjöl, spara 1-2 dl till utbakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.