Sikta lite florsocker över kakan och servera med såsen. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten, ca 22 cm i diameter. 300 g mandelmassa 3 ägg 2 dl rödavinbär Sås
Är du i ett bakningsmaraton med tanken att fylla upp frysen är denna också perfekt, paketera kakan i foliepaket så tar du bara detta direkt från frysen och in i ugnen ca
Eftersom Nea ju fyller år idag och mormor ska komma på eftermiddagsfika så passade jag på att baka ännu en variant på "röra ihop kakan" som jag bakade igår
Sockerkaka utan ägg medrödavinbär och rabarber. Ni kan dela receptet med fyra för recept på en kaka. Strö över vinbär och tärnade rabarber, råsocker och pärlsocker
Den här tårtan innehöll min favorit kladdkaka eller fransk chokladtårta som det så fint heter då det är massor av smält choklad i dem istället för kakao
När Marie fyllde jämnt önskade hon sig en kladdkaka som alla gäster på kalaset skulle kunna äta. Den här gluten- och laktosfria varianten serverades med stora skålar laktosfri grädde och mängder av färska bär
Inga artificiella färger, smaker eller konserveringsmedel, bara helt underbar frukt och den mängd extra sötma som du väljer (behövs bara om du använder lite sura bär- eller fruktsorter)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.