7,5 points/port med ris el pasta 500 g fläskfilé. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Men jag vet ju att jag snart är inne i det igen och då bara rullar det på precis som vanligt igen. Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindadfläskfilé och blomkålsmos
Ta köttet från grillen, linda in det i aluminiumfolie och låt vila några minuter. Grilla köttet runtom över glöd tills innertemperaturen är 72 grader, cirka 15 minuter. 1 st fläskfilé
Skala och grovriv potatisen. Blanda potatisen med grovriven lök, lite salt och svartpeppar. Låt köttet vila, övertäckt med aluminiumfolie, ca 10 minuter innan det skärs upp. Sila skyn och vispa ner dijonsenap och 2 tsk smör. 800 g fläskfilé
Skölj ur stekpannan med ½ dl vatten och sila ner i en skål. Bryn fläskfilén på båda sidor. Sila av skyn över champinjonhattarna (lök, morot och champinjonfötter slängs)
(Citronpeppar och salt)Fläskfilén lindade vi i bacon, kryddade lite med pepparmix, stek i panna så hela filén får en stekyta och kör den färdig i ugnen
Tacos med grillad ryggbiff, limesyrad rödkål och mojo. Grillade chili och vitlökschampinjoner. Grillad karré med chilivitlökschampinjoner, knipplök, la vache qui
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.