2 kycklingfiléer. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Det här har blivit lite av en paradrätt hemma hos oss. Den är verklingen jättegod, tidigare brukade vi äta den med couscous eller bulgur, numera blir det med couscous gjord på blomkål
Skär en ficka i kycklingfiléerna och fyll med oströran. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers4 kycklingfiléer1/2 pkt philadelphiaost med basilikahackad basilika (fryst funkar också)1 dl riven parmesanost1 vitlöksklyfta1 pkt bacon. Baconlindade kycklingfiléer med god fyllning 4 pers. 4 kycklingfiléer
4 kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll dem med ädelost och brie. Linda bacon runt alltihopa, se gärna till att skarvarna hamnar neråt
Sätt ugnen på 225 Grader (vanlig ugn). Knäck äggen i en bunke och vispa i grädden, vänd ner kryddorna och till sist ströbrödet, låt stå och svälla en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.