Skär fläskfilén i skivor och servera med rotfrukter och kall lime och fetaostsås. Fredagsmyset igår bestod av smaskigt inlindad fläskfilé och rotfrukter
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Limemarinerad fläskfilé, klyftpotatis med ett soltorkade tomater - o basilikesmör. Blanda olja, pressad vitlök, skal och saft från en lime, salt & pepper i en skål - rör om och häll i en plastpåse
Fläskfilémedtomat, mozzarella och basilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva med mozzarella, lök och tomat och basilika, krydda med salt och svartpeppar
Hacka "tomathattarna", champinjoner, lök och blanda med ost och smulat bröd. Skär av en tunn platta under tomaterna (så att de står stadigt) och hatten
Nämligen baconinlindadfläskfilé, fylld med färskost. Jag har inte ätit fläskfilé på ett tag, har liksom förätit mig på det, men i morse när jag skulle planera middag så blev jag sugen på det igen
Bryn nu fläskfilén i smör runt om i den varma stekpannan. Perfekt till buffén och picknick med smak av Italien av de soltorkade tomaterna och balsamvinäger från Modena
Jag har en ny officiell favorit medfläskfilé. Varken cambozola eller fläskfilé är ju nytt hos mig men den här kombinationen av de båda har jag inte gjort förut och det blev så himla gott
Mixa fetaost och pesto med en mixerstav och fyll sedan fläskfilénmed röran. Baconinlindadfläskfilé. Putsa fläskfilén och bryn den tills den får en fin stekyta
Inbakad fläskfilé brukar jag göra med jämna mellanrum. Fläskfilén serverade jag i fredags kväll. Gjorde en rejäl blandning med grädde, flytande crème fraîche och så färskosten som blev över från fredagen och hällde över potatisen
tomater. Tomaterna. Blanda tomater, socker, flingsalt, citron och olja i en liten ugnssäker form. -) Äldsta dottern jobbar kväll 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 1 fetaost. 6 cocktailtomater. Rosta tomaterna i mitten av ugnen ca 10 minuter (gör det samtidigt med osten). Rör om tomaterna 1 gång under tiden. Skeda upp tomaterna på osten och servera som förrätt eller bufferätt 4-5 dagar i veckan, så det är hon som oftast inte är med. 1 fetaost olivolja. 6 cocktailtomater socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.