Bacon är alltid i säsong
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Baconstekta svartrötter
  • 5 svartrötter, skalade och lättkokta
  • 10 skivor bacon, ekologiskt
  • 1 citron olivolja
  • finskuren gräslök
  • salt, svartpeppar
  • 400 g lammstek, innanlår eller rostbiff
  • 100 g hel bacon, skuren i stavar
  • 2 saltgurkor 1 gullök 2 dl grädde
  • 5 kvistar timjan
  • 2 lagerblad 20 jordärtskockor 1 dl ättika
  • 2 dl socker
  • 3 dl vatten
  • smör till stekning
  • maizena till redning
  • salt, svartpeppar
  • Bakad lök med smak av bacon och rosmarin
  • 3 gul lök
  • 4 röda lökar
  • 100 g bacon
  • 3 kvistar rosmarin
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • salt, svartpeppar
  • Portabello äggröra med bacon och kålrabbi
  • 1 portabello, tärnad
  • 1 gullök, finhackad
  • 8 ägg 2 dl grädde
  • 100-200 g knaperstekt bacon (efter smak)
  • 1 kålrabbi 1 msk nötolja
  • 1 citron salt
  • 300 g vetemjöl
  • 200 g smör
  • 50 g socker
  • 20 g salt
  • 160 g parmesan (riven)
  • 80 g stekt bacon
  • 20 g äggula
  • 2 mogna avokado
  • 1 citron tabasco
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.