Strax innan servering blandar du ner de rödakidneybönorna så att de får koka med. Skär köttet i större tärningar och torka av bitarna på hushållspapper
Röd ris är väldigt populär, men brukar oftast göras på olika vis. strö över salt på varje sida och fritera tills de får en fin gyllene färg ( ha gärna lock på, då det skvätter en del)
Sätt på ugnen på 175 grader. Fördela rotsellerin och purjolöken jämnt över det hela och häll på jämnt också, 3 dl röda linser, samt 6 dl vatten. 3 dl röda linser
Här har biffarna fått smak av selleri, ingefära, gurkmeja, vitlök och serveras en chilikryddad tomatsås med zucchini och en citronsmakande sesamsås på tahini – och rött ris som jag tycker är särdeles gott
Idag byts bären ut mot röda vinbär och såsen till vaniljsås. Nu tog jag snabbvägen med marsanpulver, men vill du göra dig det lilla extra besväret med att vispa ihop din egna vaniljsås så kommer här ett recept på en snabb vaniljsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.