Har massor med smultron, blåbär och jordgubbar i trädgården just nu och vi äter varje dag. Denna gången blev det smultron och jordgubbar ihop med ekologisk vaniljyoghurt, gott
Den här enkla bärkakan är supergod bara som den är eller med en klick grädde eller glass till. Sitter med datorn i knät efter en hektiskt dag på jobbet
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Blanda de frusna bärenmed potatismjöl och florsocker. Häll i smörad form med avtagbar botten (sätt gärna ett bakplåtspapper i botten så blir det enklare att få loss kakan
Tillsätt yoghurten, bred ut smeten i en liten smord och bröad (med ströbröd eller cocos) långpanna (ca 20x30 cm), strö över bären. 1-2 dl blåbär eller hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.