. Auberginepaj med Soltorkade Tomater & Oliver. Mer paj. Jag älskar aubergine och försöker hitta fler sätt att tillaga det på – paj är nu ett beprövat och väl godkänt sätt att äta den på
Nybakade grahamsfrallor med bregott, en stor grekisk sallad, lammstek med örter och vitlök, bulgur, lite oliver och en medelhavsinspirerad auberginepaj var allt som stod på bordet
Auberginepaj med lök och rosmarin. Vi hade tapaskväll hos mina föräldrar i helgen. Jag bidrog med parmesankrämfyllda auberginerullar och parmesanbollar rullade i salta mandlar
För att laga Auberginepaj à la ProvenceBlanda ihop solrosbrödsmixen och margarinet till en grynig massa och till sätt Kesella och knåda ihop till en deg
Gör såhär. Sätt ugnen på 200 grader. Gör degen i en matberedare och låt stå kallt i kylskåpet ca 30 min. Tryck ut i en pajform du smörjt med lite rapsolja och nagga med gaffel och grädda sedan skalet i 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.