När man kan andas med hela magen och struntai alla måsten. Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om att sätta guldkant på vardagen
Det finns mycket gott att fylla en tårta med. Jag ser på fyllningar som en överraskning, man ser vilken tårta man blir bjuden på men vad som döljer sig under ytan, det är jag alltidnyfiken på
Smördeg på rulleKetchup ii bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTrycktill dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor. - Läs hela inlägget här 200 gr i ugnen. ca 15 minuter
Så ända ini hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Alltså den här kokos och jordgubbsstubben tog mig raka spåret tilltårthimlen
Smält mörk choklad blirfintatt göra dekorationer av. Igår var det EU-val, och morsdag. Smält chokladen bara såpass att den blandas, den behöver intebli het
Det kan vara liteklurigtatt få tillfrostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är så enkelt att det kan tänkas attvialdrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vidaviinte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investerai ett helt rökeri
Som kock måste man provlaga allt och förra året bestämde jag mig för att koka hummer. För det är så man gör, eller hur, om man inte köper den färdigkokt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.