Jag tvivlar visserligen på att det är någon som blir akut allergisk mot en blogg med för många bakverk postade på rad, men i grund och … Fortsätt läs →
Jag hade nu lovat mannen att inte ge mig ut ensam i skogen men innan det var färdigt så var jag det. Men jag fick skrika högt så det ekade i skogen och det berodde inte på en björnattack utan att jag hittade ett nytt ställe med rödgula trumpetisar
-( Det enda positiva med att det blir svalare är att det blir lättare att fokusera på jobbet. Ikväll har jag njutit av ett pass Zumba, så skönt att få svettas riktigt ordentligt
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Sa jag att det var magiskt gott. En perfekt rätt att göra några timmar innan, sätt den bara i kylen så är det bara att plocka fram när gästerna är på plats
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är så enkelt att det kan tänkas att vi aldrig mera kommer att köpa hem varmrökt lax från affären, ja så vida vi inte ska bjuda hem hela Petters följe på varmrökt lax, då måste vi nog först investera i ett helt rökeri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.