Jag skulle hemskt gärna se att du skrev ett eller flera inlägg om bra "övergångsmat" för oss som vill äta mer vegetariskt men har svårt att få till det i köket
Hetta upp en torr teflonpanna, häll i nötter, häll på sirap och kryddor och stek på medel till hög värme medan du rör hela tiden så att det inte bränns
Vänd dem en gång efter halva tiden. Färsk dragon ska det helst vara men torkad går nog också bra. Servera kycklingen med den rostade potatisen (eller ris) och de stekta citronskivorna till var och en att pressa över maten
Det går bra att förbereda fyllning och cupcakes innan. Lägg på locket och sikta över florsocker. Perfekt om man både älskar semlor och inte har tid att göra bullar
" över hela gården och vägrade komma med hem förrän jag kallade henne Bäck. Annars så är vattkoppe-karantänenöver, jag och Ofelia har satt frön till paprika, physalis, morötter och lite olika blommor på balkongen, jag är helt insnöad i Kristina Sandbergs böcker om Maj (men fasen vad de fikar hela tiden
Så länge man inte behövergå upp i vikt och faktiskt vill se att något händer (eller tvärtom) så kan man lika gärna skippa vågen för den skapar bara ångest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.