Såklart bakar jag den hela året om, men oftast byter jag då ut jordgubbarna mot något annat, som granatäpplekärnor till vintern, blåbär till hösten och varför inte hallon till våren, som alltid är det bara att testa sig fram
Det är så lätt att den här vackra tiden glöms bort av att man går och väntar på semestern. Vi kommer åka upp till vårt landställe över midsommarhelgen för att njuta av idyllen på landet i vår lilla stuga
Jag älskar också att den sköter sig självt i ugnen och alla smaker gottar till sig där inne. Den innehåller bönor, grönsaker, lite tomatsås, ost och quinoa som nästan påminner om köttfärs här
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Ta ut äggen i god tid så att de blir rumsvarma, viktigt så att inte chokladkrämen skär sig när du gör den
I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinen med mörk, ljus och vit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig att baka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Efter att Wilfred somnat började Wollmar, Erika och jag att göra en rabarberpaj. Efter lunch så drog mina föräldrar för att jobba på second hand, så jag fick eftermiddagen tillsammans med barnen
Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccoli och blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
För många år sedan när Lena fortfarande bodde hemma och jag tog tåget ner till Skåne för att hälsa på, hände det ibland att vi fick den här underbara grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.