500 g fläskkotlett, i bitar (eller skinkstek) 2 klyftor vitlök, finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 3 cm färsk ingefära, finhackad 1 citrongräs, i bitar 1,5 l vatten 10 cm purjolök, i skivor 1 morot, i slantar 100 g spetskål, i bitar (eller färsk vitkål) 1 broccoli, i buketter 100 g champinjoner, skivade 0,5 dl färsk koriander, finskuren salt olja, att fräsa i
När jag såg det här receptet hos Landleyskök så hajade jag till av mixen sambal, senap och lingonsylt och mina smaklökar drog liksom ihop sig en gnutta men håll i er vad gott det blev
Det var en mustig köttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Skär köttet i mindre bitar, bryn i stekpanna och lägg sedan över i en större gryta. Häll på vatten så det knappt täcker köttet, låt koka upp & skumma av noga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.