Den här whisky och pepparsåsen är en av de absolut godaste såserna jag vet om. Det är en sås som får reda sig själv genom att reducera länge och den får en härligt djup och fyllig smak av peppar och whisky
Tonfisk i currysås. Hej och god eftermiddag mina vänner. Hoppas ni fått en bra start på denna veckan. Själv började jag med ledig dag igår, och idag har jag bara en halvdag vilket innebär att jag och barnen fick mysa idag på morgonen också
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Kryddor och ingredienser till div maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla mina tidigare kryddinköp
Det var en mustigköttgryta som stod på menyn idag. Jag förberedde den redan igår, så den kunde stå och puttra i lugn och ro tills köttet blev riktigt mört
Idag har vi ätit en jättegod och mustigköttgryta gjord på grytbitar från nöt, rödvin, lök, morot, palsternacka, krossade tomater, vitlök, tomatpuré och svamp
Oj vad mustig och god den här grytan blev. Har du ingen Crock-Pot kan du låta gryta koka ett par timmar på spisen för att få en riktigt mustig och god gryta med mört kött
I helgen testade jag denna mustigaköttgryta på min familj och. Mustigköttgryta. När barnen var små lagade jag mycket mat i lergryta för att det var smidigt och lagade sig själv i ugnen
Hösten börjar visa sig och äntligen är det åter ok att laga mustiga, härliga grytor. Nu finns det dessutom massor av svamp i markerna, eller butikerna, så varför inte göra en kombination
Mustigköttgryta med högrev. Ansa högreven från eventuellt segt och senor och skär den till bitar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet runt om
Kommentarer
camillad-5
Mums, fast jag tog kålrot och palsternacka istället för rotselleri
Logga in eller Registrera för att kommentera.