Pensla fläsket med apelsinmarinaden och sätt in i ugn. Skala och riv potatisen grovt på rivjärn eller i matberedare, pressa vätskan ur potatisen med händerna
Servera med en senap som du gillar och ett glas julmust. Detta sidfläsk är en mycket användbar del av grisen och något man kan ta sig för är att låta den stå 6 timmar i ugnen med lite kryddor som man gillar
Den här sommaren har jag ju förmånen att arbeta med svensk rapsgris från Scan och jag kan inte tänka mig något bättre att göra av sidfläsket än att röka det
Vi hoppas att ni inte tröttnat än i alla fall för idag kommer det ett gott grilltips här i köket, det blir grillat sidfläskmed en frisk sallad med lite hetta i dressingen som tillbehör
Såhär fixar du till grillat sidfläskmed hjärtsallad. I fredags när jag gick och handlade på Coop i Lund, som har en fantastisk köttdisk, hittade jag en hel bit sidfläsk som såg jättefin ut
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
Lägg fläsket med svålen ner i en smord, ugnssäker form. 600 g rimmat sidfläsk. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g rimmat sidfläsk 2 msk Arla® Svenskt Smör ekologiskt 2 gula lökar 2 äpplen 1 krm svartpeppar Sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.