Så nu blir det inlägg om rullar igen. Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Sedan får den jäsa igen, endera lägger jag den i mina krukor, eller i franska formen. Jag lägger ihop allt i formen för bakmaskin, den knådar på program, nr 8
Någonstans på det världsomspännande internet såg jag någon göra en stek med endast salt, peppar och lök som kryddning vilket egentligen rent logiskt borde vara det mest rätta
Här kommer två varianter på linsbiffar som jag har ätit i veckan. )#1 Tyckte linsbiffarna jag gjorde för ett tag sedan blev riktigt goda, men fetaost hade varit riktigt smaskigt att ha i
Amaranthgröten i sig själv är nämligen inte så upphetsande, nästan med en liten bitter anstrykning. Det finns så otroligt många roliga flingor och gryner som man kan koka gröt på, så inte behöver frukosten bli enahanda och långtråkig inte
Bakhysteri fortsätter hemma hos mig. Denna gång har jag och dottern bestämt att vi bakar två olika sorts kakor till vår Fredag-filmkväll, istället för chips och godis
Idag är himlen grå och det ska visst komma regn, men igår sken solen från en underbar sommarhimmel. Efter en dag på sjön smakade det gott med grillat på altanen till middag
Ja, det stämmer. jag gillar lax. Färgen, smaken, priset. Det är en mångsidig fisk, rik på nyttiga fetter. Den är lätt att tilllaga (kokt, stekt, grillad, gravad m m), passar ihop med de flesta tillbehören och de flesta vinerna
Jag utgick från samma, gamla recept på pannkakssmet som jag brukar använda mig av, d v s Pappas recept, men vispade i tre extra ägg för jag tycker ugnspannkaka ska vara riktigt äggigt i smaken, nästan som en skånsk äggakaka, och dessutom blir det fluffigt och gott i konsistensen med många ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.