Nej då, den här bloggen kommer aldrig dö. Den tar bara väldigt långa pauser. Jag har haft mycket jobb på sistone, vilket är kul men de sorgligamiddagar som blirtill efter att jag jobblagat mat en hel dag är icke värda att blogga om
Gjorde en nyladdning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen. Jag äter minaantingen med lite bär och grädde eller som toast
En surdeg som har mycket livisig kan dock stå i två veckor utan att man behöver greja med den,För att det inte ska bli alltför mycket surdegsgrund så kan det vara lämpligt att hälla av bort en del innan du friskar upp den på nytt
fylld med nyttiga godsaker och bakas ut på direkten. Hidarlings. Nybakat bröd yummy. Japp idag va den där lilla gnuttan med extra ork här en kort stund så då slängde jag ihop detta brödet så himla gott och enkelt
Där finns både indiska och marockanska recept som jag blirnyfiken att prova. Idag låg det senaste numret av Allt om mat på hallgolvet när jag kom hem från jobbet
Idag blev det nyttglassexperiment och jag är nästan ännu mer nöjd än förra gången. Idag blev det en burk med vaniljglass och en med chokladbitar och hemmahjord chokladsås i
Idag testade jag en nysmoothietill frukost. Jag brukar intedrickamin frukost eftersom jag uppskattar att tugga den, men idag var jag litewild and crazy
Blev lite små ändringar från förra gången päronkompott. Sist hade jag plockat päron uppe i Varv, denna gång fick det bli päron från affären men hittade jättegoda ekologiska päron på ica som hade riktigtfin smak
En nyfavorit. Och det är ju inte varje dag, för jag blir ju sällan riktigt nöjd. Ny typ av kaka som kombinerar två av minafavoriter, blåbär och mazarin
Så då var det dags för ett nytt år igen. Att sätta sig och fundera över vad som ska bli årets utmaning och sen ge sig hän till denna utmaning är något jag tycker är riktigtroligt
Idag testade jag en ny pasta utan kolhydrater från lchf-shoppen*. Den heter spagetti, men jag tycker den är mer som nudlar, men gott var det i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.