Ankvingar med barbecuesås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 ankvingar, alt vingar av kalkon/kyckling eller 8 kycklinglår
  • 2 l vatten
  • 1 rödlök, finhackad
  • 6 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk tabasco
  • 2 dl tomatjuice/ketchup
  • 2 dl färskpressad apelsinjuice
  • 4 kvistar färsk timjan, alt 1 krm torkad
  • salt och nymalen peppar efter smak
  • sallad till servering
  • 16 ankvingar, alt vingar av kalkon/kyckling eller 8 kycklinglår 2 l vatten
  • Sås:1 rödlök, finhackad 6 vitlöksklyftor, finhackade 2 msk olivolja 1 tsk tabasco 2 dl tomatjuice/ketchup 2 dl färskpressad apelsinjuice 4 kvistar färsk timjan, alt 1 krm torkad salt och nymalen peppar efter smak sallad till servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.