Det går knappt att få tag på färska bambuskott här så man får nöja sig med konserver. Shiitake är det japanska namnet på en svamp som används mycket i kinesisk matlagning
I steamed these in two ways, some of them in a real steamer (easiest) the other one’s I put on a spatula and held it over boiling water with a lid on… Both ways worked, so don’t be discouraged if you don’t have a steamer
Heat the oil in a large skillet over medium heat. Add the shiitake mushrooms and broccoli, stir to coat then let cook 1 to 2 minutes until the mushrooms begin to soften and the broccoli begins to brown. 4 ounces shiitake mushrooms, stems removed, sliced
Smält smör i stekpanna med lite olja och bryn nötfärsen. Krydda med vitpeppar och salt. av såsen med lite maizenamjöl utrört i vatten för tjockare konsistens
Gyozadumpling med fläsk, shiitake och sesamoljaPortioner. Soja-, ingefärs- och limedipp. Stek fläskkarrén på båda sidorna i hög värme och hacka den sedan med kniv tills det är finfördelat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.