1 dl riven/hackad valfri Toblerone. Vispa ägg och socker, ha i resten av ingredienserna, häll upp i vanliga muffinsformar till 2/3 och grädda i 175°C ca 8-10 min
Amerikanskachokladmuffins. För en del år sedan fick jag ett recept på muffins som var oljebaserat istället för med smör, jag har funderat på hur skulle kunna förvandla detta till ett med chokladsmak istället för vanilj
Baka i stora amerikanska muffinsformar och fyll upp smet till 3/4 av formen. Detta muffinsrecept ger mersmak med brytningen mellan sirap och den mörka beska chokladen 70% mörk choklad och sirap, supergott
1 dl riven/hackad valfri Toblerone. Vispa ägg och socker, ha i resten av ingredienserna, häll upp i vanliga muffinsformar till 2/3 och grädda i 175°C ca 8-10 min
Hittade ett recept på Chokladmuffins som det egentligen ska vara poly-godis I. Med tanke på att det ska vara lätt att promenera med i snöstorm till Maria så bestämde jag mig för att göra muffins
I med mjöl, salt och bakpulver, vispa bara precis så att allt går ihop. Låt muffinsen gå mitt i ugnen på ca 200 grader i ungefär 25 minuter, kolla med en sticka så de är klara
ca 30 st300 g smör2 1/4 dl strösocker21/2 dl brun farin2 ägg3 tsk vaniljsocker7 1/2 dl vetemjöl1 tsk salt1 tsk bikarbonat4 msk kakao200 g vit chokladGÖR SÅ HÄR
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.