1 3/4 cups of almondflour / 4. Ok, this is definitely one of the most delicious things I’ve eaten. I’ve never made blondies before because who doesn’t want all the chocolate one can have
Jag tror inte att det var så många som missade att det var Våffeldagen igår. Mataffärer häromkring bjöd på nygräddade våfflor till glada kunder och bloggar, facebook samt Instagram fullkomligt översvämmades av våfflor av alla de slag och former
Idag blev det dessa urgoda våfflorna. Jag har ett belgiskt våffeljärn från Kitchen Aid och det blir supersmarriga våfflor som man kan variera i det oändliga
Instagram 100kitchenstories. Har ni saknat mina frukostskålar. Det är en speciell känsla av att äta en frukost i skål, som har garnerats med lite extra försiktighet och ömhet i fina färger och med ljuvliga ingredienser, och det är anledningen till varför jag har saknat att äta detta
Almond and Cherry Cakewith White Chocolate FrostingBottnar145 g vetemjöl2 tsk bakpulvernästan ½ tsk salt225 g strösocker115 g rumsvarmt smör2 ägg1 äggula150 g (1½ dl) rumsvarm mjölk blandad med 3/4 msk vit vinsvinägernågra droppar mandelessens1 tsk vaniljessens eller 2 krm vaniljpulverSätt ugnen på 175 grader
I en tävling för påskbak vann jag ett annorlunda våffeljärn, en waffle stix maker. Den gräddar våffelstavar, som man kan använda antingen till att göra pops, eller servera som de är
2 tbsp almondflour. 1 tbsp almond butter. 2 tbsp almondflour. Det har blivit en hel del godisbollar på senaste tid och det här experimentet blev lyckat
Mix in almondflour and baking powder. Moist muffins with almonds and berries. Add the almond paste and butter in a bowl and heat in the microwave until the butter is soft
1 1/3 cup (200g) almonds, whole. Put everything into a high-speed blender and blend until smooth. Leave in the fridge for a couple of hours to firm up if required
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.