Add in the flours. My only caution would be that it is very sweet – so would be perfect to serve with greek yoghurt or sour cream or something like that to balance it out
Lovely Isabel sent me her own glutenfreeflour for me to try out. She has applied for a patent on the flour and it will be sold here in Sweden in the future
I’m trying this whole glutenfree diet thing, in desperate times you try everything you can. Visste du att glutenfria bröd inte får någon färg just för att de inte innehåller något gluten protein
This year I made a glutenfree gingerbread cake topped with a blue cheese frosting. I år tog jag ut svängarna lite mer när jag gjorde tilltugg till ett glöggmingel och bakade en mjuk, glutenfri, pepparkaka som jag täckte med en frosting gjord på mögelost och cream cheese
Meanwhile you can oil the baking pan and coat the inside with flour or seeds. Stir well together, make sure to get lots of air in – a machine can be handy if you prefer (I did by hand)
Pour the batter into a greased loaf pan and sprinkle with buckwheat flour. Jag har blivit så otroligt inspirerad av Maria Blohm och Jessica Frejs glutenfria bakböcker
This cake is gluten AND lactose free, but so moist and delicious. Mix together almonds, eggs and oil. 350g of minced almonds / 350 g mald sötmandel. 350g of minced almonds
Inget husk och inget xantangummi i de här glutenfria kolasnitten. Kakorna är helt utan gluten, ägg och laktos, och kan lätt göras helt mjölkfria genom att byta smöret mot mjölkfritt margarin
Här är t ex ett glutenfritt recept signerat konditorn Mia Öhrn. Idag är det Gustav Adolfsdagen, och egentligen borde jag väl enligt traditionen bjuda er på bakelser
Den här glutenfira äpplekakan, där jag förutom den där övergivna potatisen även stoppat i färdigkokta stora, vita bönor som blivit över efter att ha gjort ett pajskal blev en hit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.