Denna veckas tårta tillsammans med champagnecupcakes med jordgubbar & mascarpone och några glas AlexandreBonnet Perle Rosé är perfekt att bjuda på när man vill fira något
Förra veckan firade vi med rosébubbel från AlexandreBonnet (för tillfället lyxförpackad i ett spetsprytt fodral designat av Ida Sjöstedt) – en mycket trevlig och vacker champagne som fungerade fint både som fördrink och till bärdesserten
~ Pumpasoppa med chili- och limemarinerade kräftstjärtar ~ Tobagokyckling med grönsaksris samt karibisk sallad ~ Rom- och vaniljmarinerade plommon & kokos- och limeglassSå förrätten var en krämig pumpasoppa med en liten uns av chili i serverad tillsammans med marinerade kräftstjärtar
"Choklade scoth Bonnet" blev en mustig överraskning och väldigt stark, väldigt. Vi sprang på dessa såser i "Chilipepparföreningens"" monter på trädgårdsmässan
Denna veckas tårta tillsammans med champagnecupcakes med jordgubbar & mascarpone och några glas AlexandreBonnet Perle Rosé är perfekt att bjuda på när man vill fira något
Entré – Crostini med kycklinglevermousse med timjan & cognac. Servera tournedosen med såsen, potatisrullarna och uppfrästa snibbar av kronärtskocksbottnar eller lite stekt svamp
Den har bland annat smak av de inhemska kryddorna kryddpeppar och scotch bonnet pepper. 1 chilefrukt, habanero eller scotch bonnet, urkärnad och finhackad. 1 chilefrukt, habanero eller scotch bonnet, urkärnad och finhackad. rivet skal och saft från 1 lime 1 chilefrukt, habanero eller scotch bonnet, urkärnad och finhackad. 1 chilefrukt, habanero eller scotch bonnet, urkärnad och finhackad
Till tolvslaget skålade vi i en champagne som heter AlexandreBonnet Grande Réserve Brut. Som välkomstdrink på nyårsafton gjorde jag en himla god champagnedrink efter recept av Ola Lauritzson
Det blev bara sååååå gott med äkta AlexandreBonnets roséchampagne i fyllningen. Som ni vet så fyller jag gärna min makroner med en champagnemarängsmörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.