Och här kommer efterrättstipsen. 70% Fazer mörk choklad. 1,75 st gelatinblad. Grädda i mitten av ugnen, i 175 grader, i ca 10 minuter. 175 gram kondenserad mjölk. 70% Fazer mörk choklad. 1,75 st gelatinblad. 175 gram kondenserad mjölk
) Så det är ett tips, kolla runt på sidor och på bilder som inspirerar dig när du känner sug. Vi har inte riktigt planerat vad vi ska äta än men här kommer i alla fall ett tips på en jättegod och nyttig förrätt som man kan ha på nyår
Här kommer fler tips som passar till grillat. Potatisrulle med sting6-7 medelstora potatisar1 tsk salt2 dl riven chiliost (Boxholms)1 dl grädde2 smördegsplattorfärsk persilja1 ägg Skala och koka potatisarna i saltat vatten(om du har bråttom kan du dela dem först). Potatistorn4 port700 g kokt potatis 100 g västerbottensost eller annan lagrad ost citronsaftpersilja1 vitlöksklyftasalt peppar ströbröd olja Koka gärna potatisen till potatistornen dagen innan. 700 g kokt potatis 100 g västerbottensost eller annan lagrad ost citronsaftpersilja
Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista. 7. 7. In i ugnen i 175 grader i ca 12 minuter. 175 g mjölkchoklad. 1,75 st gelatinblad. 175 g mjölkchoklad. 1,75 st gelatinblad
ca 75 små knappar. Grädda i 175 grader tills de är gyllenbruna ca 5-10 minuter beroende på ugnen. Grädda i 175 grader tills de är gyllenbruna ca 5-10 minuter beroende på ugnen. -Mama Skogly ♥ ca 75 små
175g smör. Ta ut degen från kylskåpet och tryck hastigt ut den i en pajform, ca 27 cm i diameter (för 6 port). 75 g smör. 75 dl olivolja. Sätt ugnen på 175ºC. 7. 175g smör. 75 g smör. 75 dl olivolja
175 g mjölkchoklad. 1,75 st gelatinblad. Sätt ugnen på 175 grader och smörj 4 portionsformar. 70 g smör. -Mama Skogly ♥ 175 g mjölkchoklad. 1,75 st gelatinblad. 70 g smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.