Den här jättegodagoda, rotsaksgratängen kan ätas som ensam vegetarisk rätt tillsammans med någon sallad, men den kan också ätas som tillbehör till något annat
Gelé-/marmeladgodisar av svartvinbärssaft. För att göra dessa gelé-/marmeladgodisar i lite roligare former så brukar jag använda mig av istärningsformar av silikon i olika former
Första dadel-tilltugget är en varm variant där man lindar bacon runt dadlar och tillagar i ugnen och det andra tilltugget är kallt och där sätter man in en bit ädelost i varje dadel
Och - hurra, jättegod. Det är smakligt och gott med ordentlig chokladsmak, som det blev med den 70%-iga chokladen, men vi har redan mängder av godis med mörk choklad till vårt gottebord
Om inte - do it. // A gratin full of protein. Strö till sist på ost och placera i ugnen på ca 175° i 15-25min beroende på hur du vill ha ytan på gratängen
Det här skulle kunna vara det recept vi lagt upp som har mest komprimerad mängd onyttigheter i sig. Med tanke på de mängder av smör, grädde och socker som har gått åt även till andra recept så är det rätt imponerande
Jag bara måste blogga om gårdagens middag - den var en sån fullträff. Salta och peppra runt om, lägg i ugnssäkert fat och stek färdigt i ugn i 150° tills innertemperaturen är ca 60-65 grader
Igår åt vi en av de godaste juleskumskreationerna i hela kalendern. Förutom alla de goda egenskaper vi tidigare känt till att J har, visade det sig att han är en naturbegåvning som juleskumsbagare
Låt koka upp och sjud under lock på svag värme i 1½-2 timmar eller tills köttet är mört. Kalvsylta från Långkok för LCHF och Paleo Foto Mikael Eriksson
Den här salladen skulle säkert göra sig bra på julbordet som ett komplement till alla kött- och fiskrätter, så jag tror jag tar med en laddning ner till Skåne där vi ska fira jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.