Påbilden är bara kycklingdelarna, champinjonerna brynta och ligger i en stekgryta. Nu har jag förberett dagens middag som blir 70-talets Flygande drakens Kycklinggryta
Kavla ut den röda degen och stansa ut hjärtan. I USA så finns det färdig kakdeg på rulle som kallas ”slice and bake” för man behöver bara skära skivor och stoppa in dom i ugnen
Jag önskar nästan att ni kunde sträcka in handen och ta en nachos och smaka och förstå hur goda dessa var, för det går nästan inte att beskriva med ord
Lägg dem i formen och ös med marinaden. Kryddig kyckling med ingefära och päron 1. Sätt ugnen på 200°. Vänd kyckling och päron 2-3 gånger under tillagningstiden
Söndagens middag får bli ett separat inlägg men kan berätta att det handlar om älgkött. -) Ja, så blir det ibland, tiden och timmarna drar iväg och plötsligt är det måndag igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.