I detta inlägget tänkte jag ge litelins/bönfakta då det är en bra källa till bla. protein. Längst ner hittarni dessutom en snabb beskrivning av en snabb lunch med pasta och köttfrisås
Idag när jag kom hem så hade jag kycklingfilé som väntade på att stekas upp och då jag inte planerat att träna idag så fick jag hålla nere kolhydraterna lite
Proteinbars ökar ipopularitet och ersätter allt från reguljära måltidertillfikatilltugget. Faktum är att dock att många ”köpe” proteinbars kan likställas med en godisbit fast med högre proteinvärde
Vad jiddrar hon om nu, slånbär-vad är det. Tänker ni så när ni ser detta. Slånbär är små bär som man inte rekommenderas att äta och ser väldigtlika ut blåbär fast i ett något större format
Skiljer det verkligen så mycket mellan de olika mjölsorterna. Är något nyttigare än det andra. Det finnsotroligt många olika sorters mjöl att köpa ilivsmedelsbutikerna och det är lätt att bliförvirrad
Det ryktas om att det är vår, rent av sommar, runt om i landet. Jag är ledsen men det är kalla fakta. Hoppas att vädergudarna här lite längre norrut snart får höra det ryktet för vi bjuds idag på den nätta temperaturen av fem grader och till det lite regn
Proffs på det sätt som man blir av att enbart ha Googlat sigtillfakta (hrm hrm), satte jag i lördags sekatören i både körsbärs- och äppelträdet hemma och gav båda träden en liteprydligarefrisyr
Litefakta om styckningsdetaljen Rumpstek. Jag är verkligeninnei en chiliperiod just nu. Hittade en rumpstek i frysen som jag ugnsbakade med fetaost, kalamataoliver och chiliflakes
(FaktaifrånIca. Jag måste ha mina två koppar kaffe per dag och eftersom jag även måste ha mjölk och socker i kaffet för att jag ska tycka det är gott så har jag allt eftersom dragit ner på sockret i kaffet
Litefakta om misosoppan och en traditionell japansk frukost. Ett av minafavoritländer med spännande mat är Japan, så japanskt matlagning (och kultur) är troligtvis ett inslag som kommer dyka upp i den här bloggen ganska ofta, eftersom jag tycker om att laga japansk mat
Jessica Frejs krämiga pasta från Rom påminner mycket om en carbonara men är faktiskt ännu godare. Det kanske låter märkligt med mynta, men det passar helt perfekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.