Tänkte att vi från ochmed nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem. Krämig tacopajmed massa god fyllning precis som det ska vara när det är helg
Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Vi bakade pirogeroch alla tyckte det var både roligt och super gott. Det ända jag fick göra, var att fixa färsen, ( med deras hjälp) kavla ut, pensla och hålla koll på tiden i ugnen
Vill du ha dessa som en huvurätt kan du avnjuta dem med yoghurt och sallad bredvid. Riv eller smula den, blanda eventuellt med örter, lök, paprika eller sesamfrön om du vill ha det i
Pensla pirogernamed uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Finstrimla kalkonköttet och blanda med smulad fetaost, keso, persilja, salt och peppar. Imorgon får jag äntligen ta bort mitt bandage och börja använda min fot lite
Stek tillsammans med köttfärsen och lite olja tills löken mjuknat och köttfärsen blivit genomstekt. Lägg ner paprika och majskorn i stekpannan och rör om
Ostpirogermed keso och halloumi. Jag bakade dessa mumsiga ostfyllda piroger för att lägga i frysen så att vi ska kunna ha med dem som matsäck när vi åker på våra små sommarutflykter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.