Pensla pirogernamed uppvispat äggoch strö över flingsalt och basilika. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och placera lite av fyllningen på ena halvan
Pensla pirogernamed uppvispat äggoch strö över flingsalt och basilika. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och placera lite av fyllningen på ena halvan
Pensla pirogernamed uppvispat äggoch strö över flingsalt och basilika. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och placera lite av fyllningen på ena halvan
Dekorera med sallad, ost, skinka ochägg. Blanda philadelfiaosten med skinkan och bre på nästa lager. Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka
Vänd med skarvarna neråt, ringla lite olivolja, flingsalt, peppar och pizzakrydda över. Tipset fick jag från Goda middan, en facebookgrupp jag är med i
Koka upp grädde med lite valfritt örtsalt, ochlägg ned kålen. Grönkål är - precis som all sorts kål - supernyttig, och innehåller massor med vitaminer och mineraler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.