Blanda samman alla ingredienserna, utom bären, i en skål med en stavmixer eller med sked (jag föredrar att använda mixer då det blir helt slätt och mer som en smet)
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokosoch chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Förutom en massa olika möten hann vi bland annat med att testa sushi som belönats medguldmedalj i sushi-SM (Rå Epok i Lund), bli bjudna på en brakfrukost hos en vän i Trelleborg samt promenera i Västra hamnen i solen (så vackert
Non-stick lever sällan upp till namnet och det var svårt att få muffinsarna ur formarna. En anslagstavla jag lagt till bilder på heter Brunch - ja ni vet den där långlata matiga frukosten som går över i lunch
En perfekt kombo till frukost eller mellanmål - framförallt om du har bråttom iväg på morgonen, då kan du förbereda dessa dagen innan, lägga ner dem i en påse och sedan ta med dem i väskan när du ska iväg
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin ochkokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Fröknäcke medkokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Garnera med rostade kokosflakes, kokosflingoroch bitar av mango. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Servera med vaniljsås, vispad grädde eller vaniljglass Rabarber- och jordgubbspaj. Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
I med vatten, kokosmjölkoch buljong. Hade jag gjort om de hade jag tagit dubbelt så mycket ingefära och hälften så mycket chili, och toppat med färsk koriander
En supersmarrig tårta med saftiga kokosbottnar, fylld med citronkräm och toppad med färska hallon. KrämenHäll i grädde, ägg och resten av ingredienserna (förutom smöret) i en kastrull och låt krämen försiktigt koka upp på medelhög värme under omrörning
Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten tillsammans med kaffemixen och rör ordentligt. Kakor och bullar. Vispa smöret med en elvisp och tillsätt chokladen
Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan medkokosfyllningen. Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.