Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilémed gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Denna såsen smakar perfekt ihop med en grillad kött eller fiskbit men den smakar även kanon som tillbehör till en varmrökt lax eller som tillbehör på sillbuffén, eller varför inte bara att ha för att doppa den nykokta sommarpotatisen i
Häll på övriga ingredienser. Smaka av med örtkryddorna samt salt och peppar. 1 fläskfilésalt och pepparBaconris1 pkt bacon3 dl ris + vatten1 inlagd grillad paprika10 småtomater1 dl rostad lökÖrtsås2 msk hackad gul lök2 ½ dl creme fraiche½ dl matl. 1 fläskfilé
- Skiva fläskfilén i cm stora bitar och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Lägg fläskfilén i botten av en form, höll över såsen och strö på grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.