Överbakad tournedos på fläskfilé med örtsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600-700 g fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • 1-2 krm peppar
  • Smör till stekning
  • 2 plattor fryst smördeg
  • 1 ägg till pensling
  • 2½ dl nyriven parmesanost
  • 0.75 dl fint tärnad parmaskinka eller rökt skinka (ca 50 g)
  • 2 msk vitt vin
  •  
  • Örtsås
  • ½ dl vitt vin
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • 1 kruka färska basilikablad
  • 1 liten knippa bladpersilja
  • 2 dl creme fraiche
  • ½ krm cayennepeppar
  • Ev salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.