Österikisk jordgubb- och rabarberfylld Germknödel med vallmofrö & vaniljkräm
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stycken
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 2 msk socker
  • 1/4 tsk salt
  • 15 g jäst
  • 1 dl mjölk
  • 40 g smör
  • 1 ägg
  • 1-2 dl jordgubb- och rabarbersylt (du kan välja vilken sylt du vill, i en klassisk germknödel har man plommonsylt)
  • Vallmofrön
  • 5 dl mjölk
  • 0,5 dl maizena
  • 2 äggulor
  • 1 dl socker
  • 1 msk vaniljpulver
  • En nypa flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.