) Receptet kommer från Linneas skafferi och det som skiljer den från en vanlig smulpaj är ett lager av vitchoklad som blir så otroligt gott tillsammans med hallonen samt att det finns en liten, liten touch av kardemumma i fyllningen
Helgens bakning blev en lite kladdig muffins med bitar av jordgubbarochvitchoklad. Jag gjorde dessutom en vitchokladglasyroch dekorerade dem enligt helgens kärlekstema
Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Mörk chokladbotten med vitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa och med en god fyllning av jordgubbaroch pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Tillsatte även lite jordgubbar. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Vitchokladoch saffran är ju som bekant en underbar kombo och denna fudge är inget undantag. Häll ner den smälta chokladen i en skål och tillsätt resten av den kondenserade mjölken
Blanda mjöl, smör, socker och sirap och fördela över bären. Strö över hackad choklad. Blanda bär, socker och potatismjöl och lägg i en pajform, 24 cm i diameter. 50 g vitchoklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.