Fördelakvistarmedrosmarin runtom steken och även ovanpå. Lammstek hör verkligen påsken till. Vi kryddar den med massor av vitlök, citronoch färsk rosmarin
Fördelakvistarmedrosmarin runtom steken och även ovanpå. Lammstek hör verkligen påsken till. Vi kryddar den med massor av vitlök, citronoch färsk rosmarin
dryga kilotlammstek. När vi kom fram till Lycksele i torsdags hade Robert förberett en fantastiskt god lammgryta som vi åt på lantbröd tillsammansmed sallad, rödlök, tomat, srirachamajonnäsoch röd spetskål
Dela rotfrukterna i anpassade storleksbitar efter tillagningstidoch lägg i en ugnsfast form. Tid. Lägg kalamataoliver, vitlökochsalvia blad i ”hålrummet” där benetsuttit, salta och peppra
Smarrigmarinad som passar bra till både grisoch nöt. Salt och peppar. Fler recept finnsikategorin ”matrecept ochtips” som du hittar under minpresentationsbildlite längre ned i vänster sidokolumn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.