Ingredienser 2 bitar lax à 150 g skal och saft av ½ citron salt och peppar 1 msk klippt gräslök 200 g broccoli 1 skalad och urkärnad avokado 2 msk lätt crème fraiche 2 msk finhackad dill Garnera med
En caponata kan sägas vara Siciliens svar på den sydfranska grönsaksröran ratatouille. Caponata innehåller oftast aubergine, därtill tomat, vitlök, lök, olivolja och en skvätt vinäger
Denna såsen smakar perfekt ihop med en grillad kött eller fiskbit men den smakar även kanon som tillbehör till en varmrökt lax eller som tillbehör på sillbuffén, eller varför inte bara att ha för att doppa den nykokta sommarpotatisen i
Å Örtbakadsommarpotatis 4 portioner, 60 minuter 1 kg färskpotatis 6 kvistar färsk mynta 3 saftiga klyftor färsk vitlök 10 kvistar färsk timjan 50 g smör flingsalt svartpeppar Gör så här
Har ni börjat fundera på nyårsmat än. Det är verkligen snabba svängar jämt vid jul. Man hinner knappt äta upp prinskorvarna innan det är dags för att planera allt annat än en korv- och köttbullemeny
Vill man kan man piffa till potatisen med någon krydda som man tycker om och får man rester kan man passa på att steka dem dagen efter då det är extra gott att göra på sommarpotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.