Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispa ihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sist i ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsätt antingen grädde eller ströbröd)
På fjärde plats hittar man det enklaste och nog den billigaste efterrätten man kan göra. På andra plats bland förra årets recept hittar ni en maträtt, en av mina absoluta favoriter – kyckling i sötsursås
Häll över citronpeppar efter tycke och smak. Såsen är god som den är meddetsamma, men jag kan tipsa om att smakerna sätter sig bättre om den får stå minst ett par timmar i kylen
Därefter lät jag den svalna och toppade sedan med min frosting. Jag har knappt några ord för den eftersom jag blev tagen av mig själv när jag satte första tuggan i en bitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.