Jag har testat att göra en tunn spets av en ätbar lös massa. Ni har säkert hört talas om SugarVeil. Denna massa som jag testat heter Magic Decor och är en Europeisk variant av SugarVeil
Chokladskålarna måste du göra dagen innan så att de hinner stelna ordentligt. Chokladskålarna. Temperera chokladen, annars kommer dina chokladskålar att smälta när de står framme
Lägger in både bilder på "plastsvärfar" och Julias tårtor i samma inlägg. Svärris tårtor är "Ulricas marängtårta"5 äggvitor3dl strösocker3dl Kellogs Rice krisp (rostat puffat ris)Vispa vitorna till ett hårt skum, vispa i 3msk av sockret
Chokladskål till frukost. Jodå, det går. Tänk er acaibowl fast en chokladvariant. Fungerar faktiskt lika bra till mellanmål eller att dricka ur ett glas rakt upp och ner
Vispa upp och spritsa ner i chokladskålarna. Medan Arvid och en kompis övade schack (de ingår i ett lag på fyra som har vunnit en delseger i distriktsmästerskapet i schack varför de nu går vidare till final) på övervåningen (eller om de mest lekte med Lego - något oklart), passade Sigrid och jag på att göra en suveränt god efterrätt inför helgen
Idag fyller Artur år (31 blir han denna gång. ), och då önskar han sig alltid mina chokladtryfflar. Och det kan man ju förstå - för dom är faktiskt fasligt goda
Hej på er. Ja då va det dan före doppare dan då. Herregud vad tiden går fort. Är ni klar med allting. Vi har några klappar kvar att köpa så vi åker in till stan idag, måste dock vänta till gubben slutar först
Det är grått nu… Gråare än gråast…Någonting färgrikt måste till för att man ska överleva. lite vitaminer är heller inte dumt…och billigt…och i säsong…och med lite guldkant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.